BALL DE DIABLES i DRAC de Montornès del Vallès
            Et donem la benvinguda al nostre espai WEB   !!!         La Revolta és FOC  !!!

Colla Infantil

Va néixer pel novembre de l’any 1995 durant la celebració del 10è aniversari  de la colla gran dels diables que en van ser els padrins.

Vàrem començar amb 12 nens i nenes d’entre 7 a 14 anys, actualment la colla la formen 30 nens i nenes d’entre 8 a 14 anys.

Es una rèplica exacte de la colla gran, però amb algunes diferencies com  el vestit que porten, els grans es de color negre amb betes vermelles i la infantil es vermell amb betes de color negra. Tenen els mateixos personatges, fan les mateixes figures i el toc de timbal són exactament iguals que el de la colla gran.

La colla Infantil participa en les festes pròpies, Sant Joan, Festa  major i per Sant Sadurní (festa major petita del patró) i és en aquesta festa on els nous diables entren previ el bateig de foc que els hi fa el gran Llucifer de la colla gran o en surten els que han arribat als 14 anys.

Tenen ball propi “Ball de diables amb en Banyetes” amb música de Dani Garrido ?.Aquest ball es balla al final del seguici popular que acaba a l’ajuntament just abans que comenci el pregó i ho fa amb la col·laboració d’en Banyetes i els músics del Drac.

La colla Infantil participa en d’altres correfocs fora vila i en intercanvis, be com a colla de diables o com a colla del Drac Petit.

 

Han apadrinat a la colla de diables infantil de Granollers (1997)